Produkty pro pečovatelské služby poblíž mě (17)

Kokosové vločky 250g

Kokosové vločky 250g

Kokosové vločky se získávají z dužiny kokosového ořechu, která se nejprve suší a poté se strouhá na jemné vločky. Dužina je bohatá na živiny, jako jsou vitamíny: C, E, K a skupiny B, minerály: zinek, fosfor, hořčík, sodík, draslík, vápník a železo. Kokos a jeho deriváty (vločky, kokosové chipsy, kokosový olej) obsahují nasycené mastné kyseliny. Nasycené mastné kyseliny živočišného původu by měly být v každodenní stravě omezeny, avšak ty pocházející z kokosu jsou složeny z mnohem menších molekul a jsou přímo přeměňovány na energii, aniž by se ukládaly v těle ve formě tuku. Kokosové vločky obsahují obrovské množství vlákniny, která je nezbytná pro správné fungování trávicího systému. Najdeme zde také malé množství bílkovin a elektrolytů, které pomáhají udržovat acidobazickou rovnováhu organismu.<strong>Složení:</strong> kokosové vločky&nbsp;<strong>Nutriční hodnota na 100g</strong> Energetická hodnota 2695kJ/655k
Balení pro Chipsy, Snacky a Popcorn

Balení pro Chipsy, Snacky a Popcorn

Kukuřičné chlebíčky jsou oblíbenou svačinkou jak dětí, tak dospělých. Abychom zachovali křupavost, nadýchanost a jemnost produktu, vyrábíme obaly z jednovrstvého polypropylenu (BOPP). Vyrábíme zboží, které se vyznačuje vysokou průhledností a leskem. To zajišťuje skvělou prezentaci zabaleného produktu.
Mandlové vločky 250g

Mandlové vločky 250g

Přírodní mandle, stejně jako samotné mandle, jsou bohaté na živiny. Obsahují vitamíny, minerály, bílkoviny a vlákninu, a tím mají prospěšné účinky na zdraví. Mají vysoký obsah zdravých nenasycených tuků. Nenasycené tuky jsou nezbytnou součástí zdravé stravy. Předpokládá se, že jejich pravidelná konzumace může snížit celkovou hladinu cholesterolu. Mandle jsou bohaté na vitamín E, známý antioxidant, látku, která zastavuje oxidační procesy, čímž uvolňuje cévy a brání srdečním onemocněním a zpomaluje stárnutí buněk. Předpokládá se, že mandle přispívají k udržení zdravých kostí díky obsahu: vápníku, hořčíku, manganu, mědi, vitamínu K, bílkovin a zinku. Kromě toho mandle obsahují: vitamíny skupiny B, vlákninu a fosfor.&nbsp;<strong>Složení:</strong> mandle&nbsp;<strong>Nutriční hodnota na 100g</strong> Energetická hodnota 2489kJ/602kcal - 30% DDD*Tuky 50,6g - 72% z toho nasycené mastné kyseliny 3,9g - 20%Sacharidy 9,5g - 4% z toho cukry 5g - 6%Bi
Cranberry Cut 1000G

Cranberry Cut 1000G

Ovoce brusinky je bohatým zdrojem vitamínů (C, B, E, K), minerálů (sodík, draslík, fosfor, vápník, hořčík, mangan, železo), vlákniny, organických kyselin, karotenoidů, flavonoidů, tříslovin a pektinů. Brusinka neztrácí své vlastnosti během tepelného zpracování, takže pro zdravotní přínosy můžete konzumovat její přípravky, které nejsou tak kyselé jako čerstvé ovoce brusinky. Brusinka velmi dobře funguje v prevenci recidiv infekcí močových cest. Okyseluje moč, což vede k usmrcení bakterií nacházejících se v močovém měchýři. Kromě toho kyseliny obsažené v brusinkách snižují bakteriální adhezi, díky čemuž jsou vylučovány močí. Kyseliny obsažené v brusinkách jsou účinné v prevenci a léčbě ledvinových kamenů. Sušená brusinka také zabraňuje onemocnění dásní a tvorbě plaku. Brusinka má silné antioxidační vlastnosti.
Malá himálajská sůl 1000g vivio

Malá himálajská sůl 1000g vivio

Himalájská sůl je nejčistší a nejzdravější sůl na Zemi. Pochází pouze z jednoho místa: z východního pásu Himalájí v Pákistánu. Má barvu od bílé po světle růžovou a tmavě červenou. Byla vytvořena před miliony lety v důsledku vysychání oceánů a její ložiska se nacházejí v hloubce 400-600 metrů pod povrchem země. Himalájská sůl je čistší a zdravější než tradiční stolní sůl, kterou používáme každý den. Obsahuje soubor makro a mikroelementů. Himajalská Vivio je k dispozici ve dvou variantách: malé a granulované. Himalájská sůl se častěji používá než granulovaná v kuchyni k dochucování pokrmů. Granulovaná sůl má stejný účel, ale také se hodí do koupele. V tomto případě přidejte přibližně 10 g soli na 1 litr vody do koupele. Po koupeli se doporučuje půlhodinový odpočinek. Testy ukazují, že konzumujeme příliš mnoho soli.
Sušené Meruňky 1000G

Sušené Meruňky 1000G

Meruňky jsou vynikajícím zdrojem mnoha antioxidantů, včetně beta karotenu a vitaminů A, C a E a draslíku. Antioxidanty, zejména flavonoidy, pomáhají chránit vaše tělo před oxidačním stresem, který je spojen s mnoha chronickými onemocněními, včetně cukrovky, srdečních chorob a obezity. Meruňky jsou vynikajícím zdrojem beta-karotenu, luteinu, zeaxantinu a vitaminů C a E. Beta karoten - který dodává meruňkám jejich žluto-oranžovou barvu - slouží jako prekurzor vitaminu A, což znamená, že vaše tělo ho může přeměnit na tento vitamin. Tyto všechny živiny chrání oči před poškozením. Meruňky jsou dobrým zdrojem rozpustné vlákniny, která živí zdravé střevní bakterie a může zlepšovat zdraví trávicího systému. Draslík podporuje nervovou signalizaci, svalové kontrakce a rovnováhu tekutin. Konzumace potravin bohatých na draslík, jako jsou meruňky, může pomoci předcházet vysokému krevnímu tlaku a snížit riziko mrtvice.
Kokosové vločky 250g

Kokosové vločky 250g

Kokosové vločky se získávají z dužiny ořechu kokosové palmy, která se nejprve suší a poté se třídí na malé kousky. Dužina je bohatá na živiny, jako jsou vitamíny: C, E, K a skupiny B, minerály: zinek, fosfor, hořčík, sodík, draslík, vápník a železo. Kokos a jeho deriváty (vločky, kokosové chipsy, kokosový olej) obsahují nasycené mastné kyseliny. Nasycené živočišné mastné kyseliny by měly být v denní stravě omezeny, ale ty, které pocházejí z kokosu, jsou složeny z mnohem menších molekul a jsou přímo přeměňovány na energii, aniž by se v těle hromadily ve formě tuku. Kokosové vlákna obsahují obrovské množství vlákniny, která je nezbytná pro správné fungování trávicího systému. Najdete zde také malé množství bílkovin a elektrolytů, které umožňují udržení acidobazické rovnováhy těla. <strong> Složení: </strong> Kokosové vločky &nbsp; <strong> Výživová hodnota na 100g </strong> Energetická hodnota 2695KJ/655kcal - 33% RWS *63g tuk - 90% Z toho nasycené mastné kyseliny 53g - 265% sacharidů.
Jedlá soda 1000g

Jedlá soda 1000g

Jedlá soda - hydrogenuhličitan sodný - našla široké uplatnění v medicíně, kuchyni, kosmetice a dalších oblastech. Má velmi široké spektrum použití. Myslím, že je nejlépe známá jako přísada do všech druhů pečení. Je také součástí mnoha kosmetických a čisticích prostředků. Přidává se do šamponů na vlasy, rtěnek, zubních past. V kosmetice je zvlášť vhodná pro mastnou a aknózní pleť. & Nbsp; <strong> Použití sody je dokonalé, pokud jde o neutralizaci zápachů a čištění. Tento prostředek dokáže odstranit obtížné skvrny, eliminovat nepříjemné zápachy a pomoci vyčistit troubu nebo mikrovlnnou troubu. Má mírně korozivní vlastnosti, což usnadňuje odstranění špíny z různých povrchů. Může být použit k odstranění vodního kamene z konvice, hrnců nebo kávovaru. Skvěle funguje jako prášek na čištění povrchů v kuchyni a koupelně. Abychom se zbavili nepříjemných zápachů v lednici, stačí do ní umístit malou nádobu se sodou.
Mijo 1000g

Mijo 1000g

Proso je vyrobeno z prosa. Pomáhá proti okyselování těla, posiluje imunitu a je výživné a snadno stravitelné. Přirozeně neobsahuje lepek. Jeho velkou výhodou je vysoký obsah vitamínů skupiny B, hematopoetického železa a mědi. Je vynikajícím zdrojem vlákniny a draslíku, hořčíku, vápníku a sodíku. Poskytuje tělu snadno stravitelnou bílkovinu a komplexní sacharidy, které jsou základem zdravé stravy. Proso má antivirový a posilující účinek, pomáhá obnovit acidobazickou rovnováhu těla. Skupina B a vitamíny železa mají hematopoetické vlastnosti. Proso pomáhá snižovat zánět v těle, zahřívá, zlepšuje metabolismus, zvyšuje koncentraci a paměť. Vysoký obsah sloučenin vápníku a křemíku posiluje zuby a kosti. - 4% zahrnuje nasycené mastné kyseliny 0,4 g - 2% sacharidů 72,1 g - 28% včetně cukrů 0,8 g - 1% bílkovin 10.
Sušené Meruňky 1000g

Sušené Meruňky 1000g

Meruňky jsou vynikajícím zdrojem mnoha antioxidantů, včetně beta-karotenu a vitamínů A, C a E a draslíku. Antioxidanty, zejména flavonoidy, pomáhají jako prekurzory vitamínu A, což znamená, že je vaše tělo může přeměnit na tento vitamín. Všechny tyto živiny chrání oči před poškozením. Meruňky jsou dobrým zdrojem rozpustné vlákniny, která živí zdravé střevní bakterie a může zlepšit zdraví trávicího systému. Konzumace potravin bohatých na draslík, jako jsou meruňky, může pomoci předcházet vysokému krevnímu tlaku a snižovat riziko mrtvice. Jsou skvělou volbou na chutné a zdravé občerstvení, ať už jako kaše nebo müsli. Mohou být použity jako součást suchých pokrmů, jako příloha k masu nebo salátům. Můžete z nich připravit lahodnou meruňkovou omáčku k masu a náhradu masa, jako jsou sójové produkty a seitán.
Sušené celé brusinky 1000g - Vivio

Sušené celé brusinky 1000g - Vivio

Sušená celá brusinka je přírodní sušené ovoce s rafinovanou kyselo-sladkou chutí. Ovoce má tvar sušených rozinek, ale je větší, má šťavnatou barvu a elastickou konzistenci. Brusinky mají široké využití v kuchyních po celém světě. Ovoce brusinky je bohatým zdrojem vitamínů (C, vitamíny skupiny B, E, K), minerálů (sodíku, draslíku, fosforu, vápníku, hořčíku, manganu, železa), vlákniny, organických kyselin, karotenoidů, flavonoidů, tříslovin a pektinů. Brusinka neztrácí své vlastnosti během tepelného zpracování, proto je pro zdraví prospěšné konzumovat její výrobky, které nejsou tak kyselé jako čerstvé brusinky. Brusinka se skvěle osvědčuje v prevenci recidiv infekcí močových cest. Okyseluje moč, což vede k usmrcení bakterií nacházejících se v močovém měchýři. Dále kyseliny obsažené v brusinkách snižují přilnavost bakterií, díky čemuž jsou vylučovány močí.
Zelené Čočky 1000g

Zelené Čočky 1000g

Čočky mají, stejně jako všechny luštěniny, jedinečné zdravotní vlastnosti. Jsou zdrojem dobře vstřebatelného proteinu. Protein z čočky je po sójovém proteinu nejvíce vstřebatelným rostlinným proteinem (85 procent). Zelené čočky obsahují hodně vlákniny. Vláknina nejen pomáhá regulovat hladinu cukru v krvi, zlepšuje srdeční a trávicí systém, ale také přispívá ke snižování hladiny cholesterolu, odstraňuje toxiny z těla, chrání před rakovinou tlustého střeva a také proti diabetu typu 2. Mají vysoký obsah železa, což je výhodné pro lidi, kteří nejí maso. Jeden šálek zelených čoček obsahuje 100 procent doporučené denní dávky železa. Tento minerál hraje důležitou roli při tvorbě hemoglobinu v krvi a myoglobinu ve svalech, což je zodpovědné za transport kyslíku do buněk. Obsahují také cenné mangan a kyselinu listovou.
Mandlové Flaky 250g

Mandlové Flaky 250g

Lískové ořechy, stejně jako samotné mandle, jsou bohaté na živiny. Obsahují vitamíny, minerály, bílkoviny a vlákninu, a mají tedy pozitivní účinky na zdraví. Mají vysoký obsah zdravých nenasycených tuků. Nenasycené tuky jsou nezbytnou součástí zdravé stravy. Předpokládá se, že jejich pravidelná konzumace může snížit celkovou hladinu cholesterolu. Mandle jsou bohaté na vitamín E, známý antioxidant, který zastavuje oxidační procesy, čímž čistí cévy a brání srdečním onemocněním a zpomaluje stárnutí buněk. Předpokládá se, že mandle přispívají k udržení zdravých kostí díky obsahu vápníku, hořčíku, manganu, mědi, vitamínu K, bílkovin a zinku. Kromě toho mandle obsahují: vitamíny skupiny B, vlákninu a fosfor. & Nbsp; <strong> Složení: </strong> mandle & nbsp; <strong> nutriční hodnota na 100g </strong> energetická hodnota
Hnědá Rýže 1000g vivio

Hnědá Rýže 1000g vivio

Hnědá rýže je celozrnná obilnina z rostliny Oiza Sativa, ze které pochází oblíbená bílá rýže. Hnědá rýže je očištěna od jedlé slupky, takže zůstávají neporušené obaly, otruby a embryo. Chuť hnědé rýže má jemný oříškový nádech, je o něco tvrdší než bílá, vaří se déle, ale má také mnohem více zdravých vlastností než očištěná bílá rýže. Hnědá rýže obsahuje více vitamínů a minerálů, obsahuje vlákninu bohaté otruby, má nižší glykemický index a pomaleji se zamrazuje. Je tedy ideální pro lidi, kteří se starají o svou postavu. Obsahuje především: fosfor, který je potřebný pro stavbu kostí a zubů, draslík, který je zodpovědný za správnou funkci srdce, hořčík, který nás chrání před stresem, železo, které je nezbytné pro buněčné dýchání, a měď, která se například stará o stav naší pleti a vlasů.
Sušené meruňky 1000g

Sušené meruňky 1000g

Meruňky jsou vynikajícím zdrojem mnoha antioxidantů, včetně beta-karotenu a vitamínů A, C a E a draslíku. Antioxidanty, zejména flavonoidy, pomáhají chránit vaše tělo před oxidačním stresem, který je spojen s mnoha chronickými onemocněními, včetně diabetu, srdečních chorob a obezity. Barva meruněk, žluto-oranžová, je způsobena přítomností karotenoidů, které slouží jako prekurzory vitamínu A, což znamená, že je vaše tělo může přeměnit na tento vitamín. Všechny tyto živiny chrání oči před poškozením. Meruňky jsou také dobrým zdrojem rozpustné vlákniny, která živí zdravé střevní bakterie a může zlepšit zdraví trávicího systému. Konzumace potravin bohatých na draslík, jako jsou meruňky, může pomoci předcházet hypertenzi a snižovat riziko mrtvice. Sušené meruňky jsou chutnou a zdravou svačinkou, používají se k přípravě kompotů a jako součásti.
Sušené Peří 1000g

Sušené Peří 1000g

Sušené švestky patří mezi sušené ovoce a ořechy. Mohou být konzumovány jako svačina nebo jako ingredience v mnoha pokrmech. Sušené švestky jsou cenným zdrojem živin, zejména vlákniny a polyfenolů. Jsou bohatým zdrojem vitamínů, minerálů a fytokomponentů. Vitamíny A, E, K, C, skupiny B, pantothenová kyselina, draslík, fosfor, železo, vápník, hořčík, zinek – to vše je obsaženo v sušených švestkách. Kromě toho obsahují plody polyfenolické sloučeniny, které jsou silnými antioxidanty. Sušené švestky jsou považovány za jednu z nejlepších přírodních metod proti zácpě. Díky vláknině zlepšují střevní peristaltiku. Sorbitol obsažený v plodech vytváří prostředí pro rozvoj potřebné bakteriální flóry. Příliš velké množství sušených švestek konzumovaných najednou může způsobit nadýmání a průjem.
Sultánské rozinky 1000g vivio

Sultánské rozinky 1000g vivio

Rozinky jsou známy a používány v kuchyni po celém světě po staletí. Sušené hrozny nejsou jen chutné, ale také zdravé. Sultanové rozinky se od ostatních druhů rozinek vyznačují svou výjimečně sladkou chutí, která je zbavena kyselosti, jež je charakteristická pro jiné odrůdy této skupiny. Díky slunečnímu záření se v zrajících hroznech sráží jejich přírodní cukr, fruktóza, díky čemuž nás rozinky těší sladkostí a jedinečnou chutí. Obsahují velké množství draslíku a fosforu, které mají pozitivní vliv na kardiovaskulární systém. Jsou bohatým zdrojem cenných vitamínů: A, C, E, vitamínů skupiny B, stejně jako mikro- a makroelementů: draslík, zinek, vápník, železo a hořčík. Rozinky obsahují cennou vlákninu, která je nezbytná pro správné fungování trávicího systému. Obsahují také: železo, měď a vitamíny nezbytné pro výrobu červených krvinek a přenos kyslíku v těle.